Jouluristeilyn uudet appisivut löydät osoitteesta: https://jouluristeily.rocks

Tuplis

Nyt on mahdollista lähteä Tuplajouluristeilylle, eli Tuplikselle!

Tänä vuonna Jouluristeilyllä voi viettää tuplasti kivaa ja kannattaakin risteilyä edeltävä keskiviikko-torstai (29.-30.11.) raivata kalenterista tyhjäksi.

Tupliksella on myös täysin omanlainen ohjelmakattaus suunniteltuna, joten tylsää ei pääse tulemaan! Tupliksen ohjelmasta löytyy niin kilpailuja, beer pongia kuin omaa artistiakin. Ensimmäisen risteilyn ohjelmaan pääset osallistumaan vain Tuplis-lipuilla.

Matkaan pääsee nyt järjestettäessä vain rajalliset n. 300 henkilöä. Huomionarvoista on myös se, ettei pelkälle ekalle lähdölle ole mahdollista varata hyttiä kauttamme. Tämä tarkoittaa sitä, että Tupliksen varatessaan saa hytin varattua myös varsinaiselle Jouluristeilylle! Kaikki tupliksen hytit ovat neljälle hengelle.

Huomaathan että tupla-risteilyjen välillä osallistujien on poistuttava laivasta järjestelyjen sujuvoittamiseksi.

Tuplis lähtee keskiviikkona 28.11. klo 20.15. Matkustajia pyydetään saapumaan viimeistään klo 19.30 terminaaliin noutamaan laivaannousukortteja ja muuta risteilyrekvisiittaa. Siljan terminaalin ala-aulassa tavaroita luovutetaan jo klo 18.30 alkaen!

Lipunmyynti alkaa 25.9. klo 22:00!

Hyttiluokka Kuvaus Hinta
A4 Neljän hengen ikkunallisia 9-10 m2 hyttejä. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. 190€
B4 Neljän hengen ikkunattomia 9 m2 sisähyttejä. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. 170€
E4 Neljän hengen ikkunattomia hyttejä. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hytit sijaitsevat yökerhon yläpuolella, joten niihin saattaa kantautua melua. 150€

Ruokailujen hinnat

Taulukossa etukäteen ostettavien ruokailujen hinnat. Ruokakupongit voi käyttää myös osamaksuna muissa laivan ruokaravintoloissa. Maksettaessa ruokaa, jonka arvo on ruokalipun arvoa pienempi, ei erotusta hyvitetä asiakkaalle eikä käyttämättömiä ruokaseteleitä lunasteta takaisin. Taulukossa on listattu kuponkien arvo laivalla.

Tuplaristeilylle tarvitset yhden ruokailun molemmille päiville.

Ruokailu Hinta Kupongin arvo laivalla
Meriaamiainen 11,00€ 11,50€
Buffet-illallinen 36,00€ 37,00€
Buffet-lounas 33,00€ 33,00€

Jouluristeilyllä mukana: