Jouluristeilyn uudet appisivut löydät osoitteesta: https://jouluristeily.rocks

Loimu – valoisamman tulevaisuuden tekijät

Loimu on luonnontieteellisten, ympäristötieteellisten ja metsätieteellisten alojen tuki ja turva työelämän syövereissä! Loimulta saat apua niin CV:si kuin LinkedIn-profiilisi kohdentamisessa ja viilailussa, oman osaamisesi tunnistamisessa ja sen sanoittamisessa kuin ajatuksia mahdollisista työpaikoista niin ensi kesälle kuin koko urallesikin.

Loimun jäsenet työskentelevät ihmiskunnan hyvinvoinnin ja maapallomme tulevaisuuden kannalta avainaloilla – mm. ympäristön tutkimuksessa ja -suojelussa, lääke- ja muun kemianteollisuuden yrityksissä tutkimus- ja tuotekehitystehtävissä, terveydenhuollossa, metsäteollisuuden ja –talouden aloilla sekä biotalouteen liittyvissä tehtävissä.

Miksi kannattaa liittyä?

Loimun jäsenyys tarjoaa sinulle sellaista turvaa työelämääsi, tukea urallesi ja tietoa, jota et muualta saa.

Jäsenetujamme ovat esimerkiksi:

  • Vastaukset työelämään liittyviin kysymyksiisi sekä lakimiespalvelut
  • Yenkilökohtaista työnhaku- ja uraneuvontaa
  • Neuvoja palkkatoiveen asettamiseen ja työsopimuksen tekemiseen
  • Ansiosidonnaisen työttömyysturvan
  • Ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen

Saat myös paljon työhön ja palvelussuhteeseen liittyvää hyödyllistä tietoa urasuunnittelusi tueksi liiton lehdestä, verkkosivuilta ja muista viestintäkanavistamme. Ensimmäisen opintovuotensa aikana liittyvät uudet opiskelijajäsenet saavat liiton työttömyyskassattoman opiskelijajäsenyyden ilmaiseksi toisen opiskeluvuotensa jouluun eli opintojen alkua seuraavan vuoden loppuun saakka. Liittyä voi paperilomakkeella esimerkiksi Loimun opiskelijaständillä Jouluristeilyllä tai omalla kampuksellasi. Liittyä voi sähköisesti vaikka heti. Muistathan kirjoittaa aloittamisvuotesi lomakkeelle!

Ammattiliitot ovat olleet tekemässä parempaa työelämää jo pitkään

Loimu ja sen perustajaliitot ovat olleet Akavan kautta rakentamassa nykyistä hyvinvointiyhteiskuntaa ja hyvää työelämää. Esimerkiksi nykypäivänä itsestään selvänä pidetyt seitsemän kuukauden äitiysloma, neljän viikon vuosiloma, talviloma, isäkuukausi sekä helatorstain ja loppiaisen arkivapaat on neuvoteltu vuosien saatossa.

Jos haluat liittyä jäseneksi heti, voit tehdä sen tästä!

Lue lisää ja seuraa meitä somessa:

Jouluristeilyllä mukana: