Jouluristeilyn uudet appisivut löydät osoitteesta: https://jouluristeily.rocks

Jouluristeily -sovellus

TL;DR: Siirry sovellukseen

Jouluristeilyn uusittu sovellus on nyt risteilykansan käytettävissä.

Jouluristeilyn Loimu ovat aikaisempina vuosina olleet ladattavissa erikseen laitekohtaisista kaupoista. Koska katsomme rohkeasti tulevaisuuteen teknisissä valinnoissamme, on sovellus tänä vuonna toteutettu Progressiivisena Webbisovelluksena.

Tämän muutoksen ansiosta pystymme lyhyemmällä varoitusajalla ajamaan päivityksiä esimerkiksi risteilyn ohjelmaan, eikä käyttäjien tarvitse erikseen latailla sovellusta puhelimeensa.

Käytännössä riittää että navigoit iOS tai Android älypuhelimellasi sovelluksen sivulle. Suosittelemme käyttämään chrome-selainta sovelluksen kanssa. Pienen teknisen taikuuden ansiosta sovelluksen pitäisi nyt toimia myös puhelimesi ollessa offline-tilassa.

Android-käyttäjät pystyvät lataamaan sovelluksesta kevyen version puhelimelleen avaamalla selaimensa hampurilais valikon ja painamalla valikosta nappia 'Add to Home screen'.

Risteilychätti

Uutena ominaisuutena tuomme tänä vuonna Risteilyappiin chät-toiminnallisuuden. Koska testaamme toiminnallisuutta ensimmäistä kertaa ja sovellukseen käytettävät henkilöresurssit ovat rajalliset, chätin toiminnallisuus tuskin tulee vielä tänä vuonna kaappaamaan Facebookilta viestintäherruutta. Mutta ehkä tästä vielä hyvä saadaan.

Risteilychätti aukeaa osallistujien käyttöön 30.11.2017 noin kello 14:00.

Otathan chättäillessäsi huomioon muut osallistujat ja käyttäydyt kauniisti.

Risteilyappi on avointa lähdekoodia

Risteilyappi on julkaistu MIT Lisenssillä ja sen koodi on vapaasti tarkasteltavissa Githubissa.

Ongelmatilanteissa

Ota yhteyttä tekniseen tukeemme sähköpostitse.

Jouluristeilyllä mukana: